Vacature

Building Controls is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd op het gebied van meet- en regeltechniek. Building Controls levert projecten en ondersteuning waarbij alles in eigen beheer gemaakt wordt.
Wij zijn per direct op zoek naar een:

Calculator Meet- & Regeltechniek M/V

Wij vragen:
Als calculator maak je de vertaalslag van de werktuigbouwkundige aanvraag naar uiteindelijk een complete offerte. Je bent in staat om mee te denken met het ontwerp van de installatie. Verder zorg je voor het optimaal benutten van ons ERP-systeem voor het uitwerken van de calculaties en het opvolgen van de uitgebrachte offertes. Ook ondersteun je bij opdracht onze engineers en monteurs met de overdracht van het door jou gecalculeerde werk, zodat het uitvoeringsproces optimaal verloopt.
Wij zoeken:
Deze vacature is een nieuwe functie in onze organisatie. Door de ingezette groei van het bedrijf en de daarmee toenemende aanvragen zien wij deze functie als een toevoeging in ons team. Building Controls heeft zowel grote als kleine projecten in opdracht. Doordat elk project anders is en er verschillende klantwensen zijn kunnen wij door onze opgebouwde kennis verschillende producten toepassen. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar een leergierige en enthousiaste collega die wil meewerken aan de groei van Building Controls en zich de toegepaste technieken eigen wil maken. Wij zijn bereid in jou te investeren, immers de techniek ontwikkeld zich razendsnel. Ben jij degene die wij zoeken dan willen we graag met je in contact komen.
Wat wij van jou vragen:
MBO/HBO werk- en denkniveau.
Afgeronde elektrotechnische en/of werktuigbouwkundige opleiding.
Ervaring met Microsoft Office.
Ervaring met Syntess Atrium.
Flexibele houding en gestructureerd in uitvoering.
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Wat gaan we je bieden:
Uitdagende functie met voldoende afwisselingsmogelijkheden
Een marktconform salaris
Doorgroeimogelijkheden
Pensioenregeling volgens de CAO

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frank Koopman (06-83254834), of mail je motivatie met CV naar info@buildingcontrols.nl