Vacature

Building Controls B.V. is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd op het gebied van meet- en regeltechniek. Building Controls levert zowel complete projecten als deelprojecten waarbij alles in eigen beheer gemaakt wordt.
Wegens uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een:

Paneelbouwmonteur / Ombouwmonteur Meet- & Regeltechniek M/V

Wij vragen:
Als paneelbouwmonteur bouw je zelfstandig, of in teamverband, regelkasten in onze werkplaats. Dit doe je in samenwerking met onze projectleider en tekenaar. Onze tekeningen worden vervaardigd in Eplan P8. Nadat de kast klaar is wordt deze volgens een samengesteld protocol getest op een juiste werking voordat deze wordt verstuurd naar onze opdrachtgevers.
Als ombouwmonteur ben je zowel werkzaam in onze werkplaats als op locatie. Indien je werkzaam bent op locatie ga je op pad in een van onze bedrijfsauto’s. Deze auto is uitgerust met de meest moderne materialen en gereedschappen om je klus te klaren. Hierbij valt te denken aan het ombouwen van bestaande regelkasten en het plaatsen en aansluiten van regelkasten. Nadat alle ombouwwerkzaamheden zijn afgerond ondersteun je de inbedrijfsteller met het testen en inbedrijfstellen van de installatie, zodat de klant een installatie krijgt die hij wenst.
Wij zoeken:
Deze vacature is ter uitbreiding van onze organisatie. Building Controls heeft zowel grote als kleine projecten in opdracht. Doordat elk project anders is en er verschillende klantwensen zijn kunnen wij door onze opgebouwde kennis verschillende producten toepassen. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar een leergierige en enthousiaste collega die wil meewerken aan de groei van Building Controls en zich de toegepaste technieken eigen wil maken. Wij zijn bereid in jou te investeren, immers de techniek ontwikkeld zich razendsnel. Ben jij degene die wij zoeken dan willen we graag met je in contact komen. Deze functie is uiteraard ook geschikt voor schoolverlaters (MBO niveau 3/4).
Wat wij van jou vragen:
MBO werk- en denkniveau.
Afgeronde elektrotechnische opleiding.
In het bezit van rijbewijs B.
Communicatief sterk.
Flexibele houding en gestructureerd in uitvoering.
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Wat gaan we je bieden:
Uitdagende functie met voldoende afwisselingsmogelijkheden
Groeimogelijkheden binnen het bedrijf
Een marktconform salaris
Bedrijfsauto, voorzien van professioneel gereedschap
Pensioenregeling volgens de CAO

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frank Koopman (06-83254834), of mail je motivatie met CV naar info@buildingcontrols.nl